2022 model Seat Ibiza

SEAT markasının en çok satana otomobili 2022 model Ibiza karşınızda. SEAT’ın dünya çapındaki pazarlara araç teslim ederek küresel bir şirket olarak konumunu büyütmede yardımcı olan en önemli modelidir. 1984 yılında pazara sunulmasından bu zamana SEAT Ibiza, tüm nesillerde toplamda yaklaşık altı milyon adet satılmış. 2022 model Seat Ibiza, baz modelinde bile %100 LED far teknolojisi, yeni alaşımlı jant tasarımı gibi otomobilde ön planda olan bir kaç detay özellikleri bir araya toplayarak yenilenmiş bir dış tasarım sunuyor. Modelin adı elle yazılmış harflerle ve iki tonlu krom kaplama SEAT logosu gibi daha küçük, daha zarif eklemeler, hassas iyileştirmelere eklenmiş.

İç tasarımında önceki modele göre daha büyük, merkezi mutimedya sistemini yanında, tamamen yeni bir zarif gösterge ekranı, SEAT Ibiza‘yı daha uyumlu hale getirerek dijital dünyaya daha fazla ayak uydurmuş. Yeni, ergonomik olarak tasarlanmış çok işlevli Nappa direksiyon sayesinde kontrol daha somut hale gelirken, en son aydınlatma teknolojisi kullanılarak aydınlatma konusunda da iyileştirmeler yapılmı. Yeni tasarlanmış klima hava giriş entegrasyonu ile en açık şekilde vurgulanarak daha uyumlu ve kaliteli gösterilmiş.

Seat Ibiza 2022 model sıfır fiyatı hakkında bilgi için ; https://www.seat.com.tr/modeller/ibiza/ibiza resmi sitesinden doğru bilgiyi alabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=JsOt0AUGVQY

Bir Cevap Yazın