2021 model Taliant fiyatı ve özellikleri

Türkiye’nin fiyat olarak en uygun otomobili olarak bahsedilen Renault‘un B segmentli sedan otomobili 2021 model Taliant fiyatı, teknik özellikleri ve resimleri bu yazımızda. Symbol‘ün halefi olarak lanse edilen Taliant kimine göre fiyat/performans otomobili olarak da nitelendiriliyor. 2021 Mart ayında Türkiye yollarına giren Taliant az da olsa Dacia Logan esintisi üzerinde farkediliyor.

Tasarım olarak hafif C segmenti rüzgarı otomobil de esintisi yapsada iç dizaynda Clio teması mevcut. Dış tasarıma bakacak olursak; krom detaylar, sis farları ve stop lambaları acaba C sınıfı mı, Megane mı dedirtecek seviyede.

Yeni Renault Taliant Symbol’de olduğu gibi Joy ve Touch paketlerinde satışa sunulmakta. Joy paketi bile oldukça dolu olan reno taliant baz özelliği(taliant en boş özellikleri) ; ABS, Yokuş kalkış desteği , Elektronik denge, Acil fren destek sistemi, Hız sabitleyici ve sınırlayıcı , otomatik farlar, sürücü tarafı elektrikli ön camlar yanında opsiyonel olarak CarPlay özellikli multimedya ekran, arka park sensör,ön sis far bulunmakta.

Bu makaleyi yazarken Taliant yaz kampanyası dahilinde 60 000 TL 12 ay sıfır faiz fırsatı yanında;

2021 model Yeni Taliant Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg otomobilinin perakende satın alımında uygulanan 227.000 TL’lik fiyat ile geçerlidir. Kampanyada, 167.000 TL peşinat ile 60.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz oranı ile aylık ödeme 5.067 TL’dir. Diğer bir seçenek olarak 137.000 TL peşinat ile 90.000 TL kredi, 18 ay vade ve %0,82 faiz oranı ile aylık ödeme 5.590 TL seçilebilir.

Renault Taliant fiyatı, diğer opsiyonel özellikleri fiyat listesi, 2. el Taliat konularında daha detaylı ve güncel bilgi için ; https://www.renault.com.tr/binek-araclar/yeni-taliant.html

Renault Taliant ile ilgili çekilmiş inceleme videolarını sizin için toparladık, konularında uzman olan otomobil duayenleri Taliant test ve görüşleri;

Bir Cevap Yazın