2014 model Nissan Note

Nissan’nın değişim rüzgarından Note modelide nasibini aldı. 2014 model yeni Note Ekim ayında satışa sunuldu. 41 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Note önceki modeline göre daha dinamik ve estetik hatlarla karşımıza çıkıyor.

Nissan-Note

Yeni Nissan Note iç tasarımda iyileştirmeler yapılarak iç ortam daha ferah ve estetik görünüme sahip olmuş. Isıtmalı ve yarı deri döşemeli koltuklar, karakuri board(bagaj bölümlendirici) daha geniş iç hacim yenilenen Note’un iç tasarım özelliklerinden.

Güvenlikte tam not almak için dizayn edilmiş araçta; ABS, EBD, ESP, Fren Destek Sistemi, 6 hava yastığı, hız sabitleyici, hız sınırlayıcı, özel güvenlik kalkanı, haraketli nesne algılama sistemi, şerit takip uyarı sistemi, kör nokta uyarı sistemi, lastik hava basıncı izleme gibi özellikleri ile Nissan Note ile güvenli bir şekilde seyahat etmenizi sağlıyor.

Nissan-Note_2014

1.2 litre benzinli ve 1.5 litre DCI dizel motor seçenekleri ile satışa sunuluyor. 80 beygirlik 1.2 benzinli motoru şehir içi ve dışı karma ortalama yakıt tüketim değeri 4,7 litre olarak hesaplanmış. 90 beygirlik DCI motor teknolojisindeki 1.5 dizel motoru şehir içi ve dışı karma olarak ortalama 3,6 litre yakıt tüketim değerine sahip. Ayrıca Eco sürüş modu sayesinde sürücünün yakıt tüketim performansını üç adımda göstererek daha ekonomik sürüş yapma eğilimi veriyor.

Nissan-Note_2014_arka

Visia, Tekna, Platinum donanım paketleri ile satıla sunulan yeni Nissan Note 1.2 benzinli Visia M/T donanım paketli versiyonu 41.900 TL den satışa sunuluyor.

Donanımlarına göre güncel fiyat listesine ulaşmak için tıklayın

http://www.youtube.com/watch?v=5SEDn9zqUZg

Bir Cevap Yazın